Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Burberry Saat Tasarımı Ve Farkı

Burberry

Dünyaca ünlü markalardan birisi olan Burberry, Britanyalı moda evi, parfüm, saat, kıyafet ve moda aksesuarları üreticisidir. Thomas Burberry tarafından kurulan bu şirket 1856 yılında açılmasından bu yana hala en popüler ve kaliteli ürünlerdeki tasarımlarıyla tutulmaya devam etmektedir. Thomas Burberry, 1881 yılında gabardin kumaş türünü icat ederek hem suya dayanıklı hem de hava geçiren kumaş türünün patentini de almıştır. Kendisine özgü çizgilere sahip olan bu marka her zaman çizgilerini korumuştur. Uzun yıllardır etkinliğini dünyada göstermeye devam etmesiyle beraber ayrıca üretmiş olduğu ürünler arasında trençkotları sayesinde her zaman ilk sırada yer almıştır. Kendine ait ve tasarım olarak ekose deseni şirketin en yaygın çizgilerinden olmaktadır. Burberry markasının logosu ileriye yönelik anlamına gelen Prorsum adındaki tasarımı ile markanın 1904 yılında tescilli olarak piyasaya sürünmesiyle günümüze kadar logosu geçerli olarak devam etmektedir.

Burberry Tasarım Farkı

Burberry dünyada en çok dikkati çeken kendisine özgün kumaş deseni olan ekose kumaşlarıyla tarzını, klasiklik zarafetiyle beraber bambaşka bir tasarım farkını ortaya koymaktadır. Burberry tasarım farkını yer aldığı bütün klasik kıyafetler, trençkot modelleri, çanta ve şapka aksesuarları, ayakkabı modellerinin de yanı sıra saatlerinde de bu farkı ortaya koymaktadır. Ayrıca bu alanların dışında kozmetik olarak da etkinlik gösteren Burberry parfüm konusunda da oldukça iddialı ve tercih edilen kokularıyla beğenilmesi ile de kendisinden her zaman söz ettirmeye devam etmektedir.

Burberry Saat Şıklığı

Tasarım olarak saatlerinde de uyguladıkları şıklığın yanı sıra birde ekose desenleriyle tercih edilmeye başlanmıştır. Burberry kıyafetlerinde yer aldığı klasik stilini ayrıca saat tasarımlarına katarak hem modern çizgisini ve spor tarzını bir arada sunmayı amaçlamıştır. Burberry saat çeşitlerinde şehirli kadın ve erkeğin klasik tarzındaki seçimlerinde büyük bir imza taşımaktadır. Saat konusunda hem bayanların hem de erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlardan birisi olmasıyla Burberry en iyi tasarımlarını sizlere sunmaktadır.

Burberry Saat Modelleri

Burberry markası saat modellerinde daha çok göz kamaştırıcı bir tasarımla kendisine özgü şıklığını ortaya koyarak hem erkek hem de bayan saatlerinde bir uyumla dizayn edilmiştir. Saatlerinde farklı kasa tasarımı, kordon ve kayış özelliklerinin yanı sıra farklı renk seçeneklerini sizlere sunmaktadır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir