Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Breitling for Bentley GMT Light Body B04 Midnight Carbon Saat Severlere Kendisini Tanıttı

Breitling for Bentley GMT Light Body B04 Midnight Carbon

Ocak 2015’de İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılmış olan Uluslararası Saat fuarında, birbirinden iddalı markaların birbirinden eşşiz modelleri arasında kendisini ön planda tutmak isteyen birileri daha vardı. Breitling!

Breitling Cenevre’deki etkinlikte Bentley GMT Light Body B04 Midnight Carbon adını vermiş olduğu kreasyonunu saat tutkunlarına tanıttı.
Kuşkusuz saati elinize aldığınızda dikkatinizi çeken ilk yer saatin kasası… Her kıvrımı ve çizgisi özenle cilalanmış saatin çevresi titaniumreferanslarıyla desteklenmiş…Kesinlikle hayran bırakan havası! Kadranın içerisi ise derin siyah ve kırmızı renk ile bir kez daha cilalanmış… Kadranın üzerine oturtulmuş olan akrep ve yelkovan ikilisinin beyaz ve kırmızı uyumu harika! Tüm bu güzelliklerin tamamlayıcısı ise derin siyahi bir kauçuk kayış… Daha fazla söze gerek var mı?

Kadranda geleneksel rakamlar haricinde gmt fonksiyonu için tüm saat dilimleri kadrana işlenmiş saate ayrı hareket kazandıran can damarının ise 70 saatlik bir güç rezervi 47 jewels mekanizma 28.800 hassasiyetinde olduğunu fark ediyoruz. Ve de ön camın safir kristal camdan olduğunu da ayrıca belirtelim.
COSC SERTİFİKALI MEKANİZMA Breitling imzalı olarak sadece Breitling için üretildi

Genel olarak bir değerlendirme ile toparlayacak olursak, gayet naif ve estetik bir spor saati kreasyonu olduğunu söyleyebiliriz. Son olarak, şayet 67.000 ila 76.000 arasındaki fiyat etiketine sahip ve kırmızı altın referanslı modellerde gözünüz yok ise, daha uygun fiyat skalası aralığında paslanmaz çelik modellerinden veya pvd kaplamalı modelelrine 26.000 tl’den başlayan fiyatlarla sahip olabilmeniz pekala mümkün.
Biliyor muydunuz?
1884 senesinde, Washington’da gerçekleştirilen Meridyenler Konferansında, dünyanın 24 ayrı zaman dilimine bölünmesi kararlaştırıldı. Sıfır noktası ise Greenwich’e verildi.

breitling-9-1180x598

 

 

 

 

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir