Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Brad Pitt’ten Angelina Jolie’ye Çok Özel Ve Anlamlı Bir Saat

 Patek Philippe

Brad Pitt’in çok büyük bir saat sever olduğunu hemen hemen hayranlarının hepsi bilmektedir. Hollywood’un ünlü ismi bu yönünü nişanlısı Angelina Jolie’ye düğün hediyesi olarak aldığı 390.000 Dolar değerindeki Patek Philippe saat modeli ile bir kez daha gösterdi.

Bahsedilen saat, siparişin üzerinden tam olarak 2 senelik bir bekleme süresi geçtiğinde sahibinin eline ulaşabiliyor. Bu yönüyle oldukça özel olduğunu kanıtlıyor zaten. Merak edilen model İsviçreli lüks saat üreticisi Patek Philippe’in en gözde tasarımlarından biri, ‘Minute Repeater’. Bu saat de, Patek Philippe’nin diğer saat modelleri gibi markanın Cenevre’deki merkezinde, Stern ailesi fertleri tarafından tamamen el yapımı olarak, özenli bir işçilikle üretiliyor.

Angelina Jolie için özel ve eşsiz bir düğün hediyesi almayı planlayan Brad Pitt, ‘Minute Repeater’ modelini almaya geçen seneki Baselworld’de karar vermiş. Bu kararın ardından firma sahibi Stern ailesiyle iletişime geçmiş.

Model sipariş üzerine üretiliyor. 2 yıllık teslimatta altın ve sedef kadranlı saatin montajının iki aydan daha uzun bir zaman almasının payı büyük. Angeline Jolie’nin bu estetik ve lüks hediyeye bayılacağı muhakkak.

Bu Gönderiyi Paylaş
  


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir