Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Akıllı Saat Modelleri Hakkın’da Kısa Bir Yazı

AKILLI SAAT MODELLERİ

Mal veya hizmet üretilirken çeşitli yöntemler kullanılmakta, teknikler derlenmektedir ve karşımıza teknolojinin desteği ile oluşturulmuş cihazlar çıkmaktadır. Yaşam kalitesini artırmak adına üzerinde çalışılan projeler sonucunda geride kalan yıllar içersinde kullanılan eşyaların yeni nitelikler ile buluşturularak yeniden piyasaya sürüldüğü görülmektedir. Örneğin; geçmişte masaüstü bilgisayarlar ile çalışmalar tamamlanırken günümüzde işyerinden dışarıya çıkması gereken kişilerin yanlarında götürebildiği dizüstü bilgisayar modelleri üretilmekte ve satışa sunulmaktadır. Ayriyeten tabletlerde ev ve işyerlerinin dışında tercih edilen mobil bilgisayarlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Sektörde yer alan şirketler kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları bilgisayar, tablet veya akıllı telefonları müşteri kitlesi ile buluşturmaya devam etmekte, gelişen koşullar doğrultusunda yeni ürünler üzerinde de durulmakta, projeler hazırlanmaktadır. Üretim programlarına dâhil edilen akıllı saat modelleri piyasada yerini alan ürünler arasına girmiştir.

AKILLI SAAT FİYATLARI

Bilgisayar sistemi ile bütünleştirilen kol saatlerine akıllı saat adı verilmektedir ve bilinen bazı firmalar tarafından farklı modelleri üretilmektedir. Başta Cupertino merkezli tanınmış şirket Apple olmak üzere çeşitli isimler kendilerine ait akıllı saat formları üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. Apple iPhone, iPad gibi dünya genelinde bilinen ve tercih edilen akıllı telefon, tablet ve bilgisayarların üreticisidir. Şirketin ürün yelpazesine eklediği akıllı saatler ile de piyasadaki yerini sağlamlaştırmaya çalıştığı söylenebilir. Apple Watch Series 1 adıyla piyasaya sürülen ürün ile aktivite durumu takip edilebilmekte, sağlık değerleri görüntülenebilmektedir. Ürünün satış fiyatı 1.199 TL olarak belirlenmiştir.

Son dönemde adını sıkça duymaya başladığımız Çin merkezli bir şirket olan Huawei’de akıllı saat konusunda rakiplerinden geri kalmamak adına kendi ürünlerini geliştirmiş durumdadır. Hassas dokunmatik yapıya sahip olarak üretilen Huawei Watch sayesinde sağlık uygulamaları kullanılabilmektedir. Huawei Watch fiyatına dair araştırma yapıldığında farklı rakamlara ulaşılmaktadır.

AKILLI SAATLER NEDEN TERCİH EDİLMELİ?

Bireyler tarafından tercih edilen bilgisayar, tablet gibi cihazların günlük işleri tamamlama noktasında önemli katkıları olduğu görülmektedir. Bu ürünlere günümüzde birde akıllı saatler eklenmiştir. Apple Watch ve Huawei Watch modellerinde Bluetooth bağlantısı mevcuttur. Apple Watch Series 1 kalp atış hızı sensörü, ivmeölçer ile gelmekte ve çift çekirdekli işlemciye sahip ürün aracılığıyla mesaja cevap verme gibi günlük işler hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Huawei Watch ile de adım sayısı, kat edilen mesafe gibi detaylar elde edilebilmektedir. Her bir akıllı saat kendi içinde dikkat çeken özellikleri barındırmaktadır. Dolayısıyla kullanıcılar ihtiyaçlarına uygun bir model için çeşitli ürünleri inceleyebilmekte ve bir karara varabilmektedir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir