Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Saat Tutkunları’nın Ulyess Nardin Saat Modellerine Karşı Tutkusu

Saat Meraklılarının İlk Seçimi Ulysse Nardin

 

Kalite ve şıklığı birlikte sunabilen özel saat modellerinin üreticisi olarak gösterilmekte olan Ulysse Nardin özellikle çok uzun zamandan bu yana içinde olduğu bu sektörün en önemli isimlerinden biridir. Birçok modeli ile çok ciddi ödüller kazanan ve dünya genelinde bir üne sahip olan firma aynı zamanda ürettiği saat modellerinde yakaladığı kalite standardı sebebi ile genellikle zengin ve elit kesime hitap etmektedir.

Ürettiği modellerin çok yüksek fiyatlar ile satışa sunulmasının sebebi hem el işçiliğinin hem de teknolojik üretimin harmanlanması ve en kaliteli malzemelerin kullanılmasıdır. Saat meraklıları bu özel firmanın ürünlerini ellerine ilk aldıkları anda diğer saatlerden ne kadar farklı olduğunu hemen anlayabilmekte ve bu sayede seçimlerini bu firmadan yana kullanmaktadırlar.

Saat Üretiminde Kalite

Birçok kişi için Ulysse Nardin markasın saatlerini kullanmak veya bu modellerden birine sahip olmak bir ayrıcalık olarak görülmektedir. Ülkemizde de çok büyük bir ilgi ile karşılaşan firma İstanbul’da açtığı mağazası ile bu ilgiye karşılık vermiştir. İki bin ile beş yüz bin lira arasında değişen fiyatları ile klasik bir saat fiyatının çok üstüne çıkan modellere sahip olan firma bu yüksek fiyatlara rağmen dünya genelinde çok ciddi bir kullanıcı kitlesine sahiptir.

172 yıllık büyük bir deneyime sahip olması ve kalitesini her zaman ortaya koyması ile kullanıcılarına çok büyük bir güven veren firma özellikle deneyimli çalışanları ve ileri teknoloji ürünü olan ekipmanları ile her seferinde bir öncekinden çok daha gelişmiş modeller ile insanların karşısına çıkmaktadır.

Kalitenin Değişmez Adresi

Birçok farklı modele sahip olan Ulysse Nardin özellikle mekanik saat üretiminde ciddi bir deneyime sahiptir. Alarm, takvim veya kronometre gibi özellikleri de olan komplike saatleri de çok başarılı bir şekilde üretmesi ile bilinen bu firma da amaç her zaman müşteri memnuniyetini maksimum seviye de tutabilmektir.

Saat koleksiyonu yapan kişilerin mutlaka bu firmanın ürünleri ile ilgilendikleri ve bu modellere sahip olabilmek için kimi zaman çok ciddi ödemeler yaptıkları da bilinen bir gerçektir. Bu sebeple Ulysse Nardin her zaman için saat sektörünün önemli oyuncularından biri olmuştur.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir